I praktik hos Atelier Hotel Pro Forma+

I praktik hos Atelier Hotel Pro Forma

I praktik hos Atelier Hotel Pro Forma

Danske og internationale studerende kan hvert semester søge om en af de 8 - 10 praktikpladser inden for visuel kunst, lyd- og lysdesign, videodesign, arkitektur, dramaturgi og scenekunst og arts management.

 

Praktikprogrammet er en del af Atelier Hotel Pro Forma, som ud over praktikprogrammet kører et residency program for internationale kunstnere. Læs mere om Atelier Hotel Pro Formas artist-in-residence program her.

 

Praktikanterne arbejder på udviklingen af Hotel Pro Formas produktioner, med artists-in-residence og på Atelierets månedlige udstillinger. Flere tidligere praktikanter arbejder nu på Hotel Pro Formas nationale og internationale produktioner.

 

Praktikopholdet er 30 timer/ugen og ulønnet og foregår i perioderne februar - maj og september - december. 

 

 

Mission

Igennem det internationale praktikprogram ønsker vi med Atelier Hotel Pro Forma at dele og udvikle vores viden med studerende, som kan blive inspireret af vores arbejdsmetoder og er interesseret i at deltage i udviklingen af nye værker på konceptuelt og organisatorisk niveau.

 

Under opholdet på Hotel Pro Forma får de studerende indblik i Kirsten Dehlholms kunstneriske processer gennem udstillinger, undervisning og hands-on arbejde med vores aktuelle projekter. Samtidig inviterer Atelier Hotel Pro Forma inspirerende kunstnere og eksperter inden for forskellig fagområder for at supplere programmets praktiske indhold.

Programmet er unik for dets kollaborative tilgang til kunstnerisk udvikling. 


Information
For yderligere information om praktikprogrammet, kontakt venligst
Lisbeth Jacobi, lisbeth@hotelproforma.dk 

Del denne side