• Pris 350 kr.

   

  Kan bestilles via Hotel Pro Forma fra mandag, den 16. november

   

  Redigeret af Erik Exe Christoffersen og Kathrine Winkelhorn

   

  Sideantal: 360, Hardback

  Forlag: Aarhus Universitetsforlag
  Udgivet:13-11-2015Originalsprog:

  Dansk ISBN10: 8771243275

 • Pris 69 kr. 

   

  Bestil via Hotel Pro Forma

   

  Tilrettelagt af Tomas Lagermand Lundme og Jacob Overgaard, Operation Pro Forma indeholder essays, digte, fotografier og illustrationer af bl.a. Willie Flindt, Carsten Jensen, Per Aage Brandt, Bo Holten og Morten Søndergaard.

 • Pris 199 kr. 

   

  Bestil via Hotel Pro Forma

   

  Bogens tre forfattere giver hver deres vinkel på Hotel Pro Formas virksomhed. Kulturjournalisten Per Theil skriver med teaterkritikerens udgangspunkt om en række forestillinger sat ind i deres samtid. Hotel Pro Formas kunstneriske leder Kirsten Dehlholm skriver om væsentlige produktioner, deres tilblivelse og flertydige udtryk. Professor Lars Qvortrup, Syddansk Universitet perspektiverer Hotel Pro Formas værk, og diskuterer kunstens rolle som vidensform og grundforskning.

 • UDSOLGT


  Pris 99 kr.

   

  Midt i tidens ’mig’-kultur dukker begrebet dannelse op igen. Ikke for at relancere tidligere tiders dannelsesideal, men for at skabe en ny forståelse, der trækker begrebet ind i nutiden.

  Udgivet af Informations Forlag i samarbejde med VIA og Hotel Pro Forma, 2002

 • UDSOLGT 


  Pris 235 kr.
   

  Redigeret af Erik Exe Christoffersen. Om performanceteatret Hotel Pro Forma. Bogen redegør for performancebegrebet i en kunsthistorisk sammenhæng, men først og fremmest portrætterer den teatret og præsenterer viften af teatrets forestillinger.

  Udgivet af Klim, 1998

 • Kun få eksemplarer tilbage! 

   

  Pris 299 kr. 

   

   

  Bestil via Hotel Pro Forma

   

  Om Billedstofteatret i perioden fra 1977 til 1985. Et billedteater skabt af Per Flink Basse og Kirsten Dehlholm. Et billedforløb sammenstillet og bearbejdet af Elmer, med introducerende tekster af Morten Skriver og Claus Lynge.

   

  Udgivet af Christian Ejlers' Forlag, 1995